Διαμονή

Chrissomalli Sofia Studios
Chrissomalli Sofia Studios
Το οικογενειακά διοικούμενο Chrissomalli Sofia Studios βρίσκεται σε απόσταση 80μ. από τη θάλασσα και 1χλμ. από τη γραφική πόλη της Σκιάθου. Προσφέρει διαμερίσματα με μικρή κουζίνα και ιδιωτικό μπαλκόνι.
Zoi Studios
Zoi Studios
Στην καρδιά τη Σκιάθου (500μ. από το παλιό και το νέο λιμάνι) θα απολαύσετε τις διακοπές που ονειρεύεστε στα Στούντιο Ζωή. Tα Στούντιο Ζωή βρίσκονται πολύ κοντά στον κύριο πεζόδρομο της πόλης Σκιάθου και κοντά στο μουσείο Αλ. Παπαδιαμάντη.
Anthena Studios
Anthena Studios
Tο νέο Anthena Studios βρίσκεται στην καρδιά της πόλης της Σκιάθου. Είναι ένα 4 κλειδιών συγκρότημα επιπλωμένων διαμερισμάτων και δωματίων με αρχιτεκτονικό στυλ που συνδυάζει το κλασικό με το μοντέρνο.
Maria Apartments
Maria Apartments
Τα διαμερίσματα Maria είναι μία μικρή οικογενειακή επιχείρηση στη Σκιάθο. Βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα από το κέντρο του νησιού. Αυτό το κατάλυμα βρίσκεται σε ιδανική τοπόθεσία κοντά στο κέντρο και συγχρόνως μακριά από τον κόσμο και τον θόρυβο.
Studios Maria Christina
Studios Maria Christina
Επωφεληθείτε τώρα από τις χαμηλές τιμές μας, και κλείστε ένα πλήρως εξοπλισμένο στούντιο, 200 μέτρα από το κέντρο της πόλης, και 2 χλμ από το αεροδρόμιο.
Studios Lena
Studios Lena
Χτισμένα στη νοτιοδυτική άκρη του νησιού, στην περιοχή Πλάκες, στο 'Παλιό Λιμάνι", θα σας προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης και άνεσης αφού είναι πλήρως εξοπλισμένα
Nopi Pension
Nopi Pension
Στην καρδιά τη Σκιάθου (500μ. από το παλιό και το νέο λιμάνι) θα απολαύσετε τις διακοπές που ονειρεύεστε στην Πανσιόν Νόπη. Η Πανσιόν Νόπη βρίσκεται πολύ κοντά στον κύριο πεζόδρομο της πόλης Σκιάθου και κοντά στο μουσείο Αλ. Παπαδιαμάντη.
Dajon Luxury Apartments & Studios
Dajon Luxury Apartments & Studios
Όλα τα διαμερίσματα και τα στούντιο μας είναι ευρύχωρα και πλήρης εξοπλισμένα. Η τοποθεσία τους είναι στην περιφερειακή οδό Σκιάθου που είναι ακριβώς 5΄ με τα πόδια για το κέντρο της πόλης και το λιμάνι.
Vogiatzi Rooms
Vogiatzi Rooms
Η οικογένεια του “ΜΑΡΙΑ ΒΟΓΙΑΤΖΗ ROOMS” σας καλωσορίζει στο διαδικτυακό της τόπο. Τα δωμάτιά μας βρίσκονται στην καρδιά της χώρας της Σκιάθου σε ήσυχο και γραφικό σοκάκι. Διαθέτουμε δύο κτίρια, το ένα 200 μέτρα απ’ το λιμάνι και το άλλο 400.