Διαμονή

Dajon Luxury Apartments & Studios
Dajon Luxury Apartments & Studios
Όλα τα διαμερίσματα και τα στούντιο μας είναι ευρύχωρα και πλήρης εξοπλισμένα. Η τοποθεσία τους είναι στην περιφερειακή οδό Σκιάθου που είναι ακριβώς 5΄ με τα πόδια για το κέντρο της πόλης και το λιμάνι.
Manos Studios
Manos Studios
Manos Studios is an excellent newly built accommodation choice for your holidays in Skiathos Island It’s owners are a traditional Greek (Skiathitian) family, the Kantarakis Family. Manos Studios comprises of studios, apartments and a suite.
Pension Margarita
Pension Margarita
Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια του Pension Margarita βρίσκονται σε κεντρική τοποθεσία στην γραφική πόλη της Σκιάθου, μόλις 300μ. μακριά από το λιμάνι και προσφέρουν κλιματιζόμενα δωμάτια με δωρεάν Wi-Fi και μπαλκόνι.
Theodora Studios
Theodora Studios
The management and staff at the Theodora Studios welcome you to the Kolios area of Skiathos and hope you will have a relaxing and enjoyable stay. The Studios are within walking distance of the main road and the local beach of Kolios.
Dimitris And Haris Studios
Dimitris And Haris Studios
Τα Νεόκτιστα Studios Δημήτρης και Χάρης βρίσκονται στην περιφερειακή οδό 300 μέτρα από το κέντρο της Σκιάθου.
Marousso Guest House
Marousso Guest House
Ο Ξενώνας Μαρουσώ βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, μόλις 400μ. άπο το λιμάνι και 2χλμ απο το αεροδρόμιο «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ». Σε ελάχιστη απόσταση συναντάτε Δημόσιες Υπηρεσίες, Τράπεζες, Ταχυδρομέιο.
Hotel Kastro
Hotel Kastro
Το Ξενοδοχείο "Κάστρο" βρίσκεται μέσα στα γραφικά στενάκια της πόλης της Σκιάθου, 250μ. από το λιμάνι, πολύ κοντά στον κύριο πεζόδρομο και στο μουσείο του σπουδαίου λογοτέχνη Αλ. Παπαδιαμάντη.
Dimitras House
Dimitras House
Θα μας βρείτε στην περιφερειακή οδό, απέναντι από το Super Market "Carrefour", στην τρίτη στάση του λεωφορείου. Η απόσταση από το λιμάνι της Σκιάθου είναι 7 λεπτά με τα πόδια και 2 περιφερειακά με το αυτοκίνητο.
Villa Frideriki
Villa Frideriki
Φωλιασμένα στην πλαγιά ενός βουνού της περιοχής Αγία Παρασκευή 120 μ απο τον κεντρικό δρόμο βρίσκονται τα διαμερίσματα της Villa Frideriki 7χιλ απο την πολη της Σκαθου και μολις 6χιλ.απο την φημισμενη παραλία ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΕΣ.